• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
İLHAN MEDİKAL
ANKARA
MEDİKAL ÜRÜN KİRALAMADA TEK ADRES

Hastane Tipi Süt Pompaları, Hasta Karyolası,Tekerlekli Sandalye, Oksijen Konsantratörleri, Havalı Yatak İhtiyaçlarınızda Kiralama Hizmetimiz İle Ekonomik Çözümlerle Yanınızdayız.
0312 312 51 88 - 0541 671 49 02





     KİRALIK HASTANE TİPİ SÜT POMPASI

   
Fiyat : 600 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
AMEDA SMB HASTANE TİPİ SÜT POMPASI
        Detaylar
 
 
Detaylar

SÜT POMPASINA MI İHTİYACINIZ VAR
SÜT POMPASI ALMAK YERİNE KİRALAMAKMI İSTİYORSUNUZ
YADA ALDIĞINIZ POMPALARIN SAĞIMINDAN MEMNUNMU DEĞİLSİNİZ
BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ
SİZİN İÇİN EN İDEAL GÖĞÜS POMPALARINI BİZDEN KİRALAYABİLİRSİNİZ
   '' SÜT POMPASI KİRALAMAK YETERİNCE SAĞLIKLIMIDIR?? ''
EVET; EN AZ YENİ ALACAĞINIZ MAKİNA KADAR SAĞLIKLI VE HİJYENİKTİR 
  ''ÇÜNKÜ KİRALAMA YAPILAN GÖĞÜS POMPALARI SADECE MOTORUN OLUŞTURDUĞU CİHAZ OLARAK KİRAYA VERİLMEKTEDİR VE  BU ANA GÖVDE İLE ANNENİN SÜTÜNÜN, BEBEĞİNİN YADA GÖĞSÜNÜN HİÇ BİR TEMASI YOKTUR''
ANNENİN TEMASI SADECE KİRALAMA YAPILIRKEN SIFIR OLARAK STERİL PAKETTE ALDIĞI SAĞIM SETİ İLE OLMAKTADIR. SAĞIM SETİ KİRAYA VERİLMEZ SATIN ALINMAK ZORUNDADIR.DAHA ÖNCEDEN TEMİN ETTİYSENİZ ALMANIZA GEREK YOKTUR ALMAK İSTERSENİZ:

TEKLİ SAĞIM SETİ: 200.00TL
ÇİFTLİ SAĞIM SETİ: 400.00 TL


CİHAZLARIMIZDA ÇİFTLİ SAĞIM SETİ KULLANMAK MÜMKÜNDÜR
GÖĞÜS POMPASI KİRALAMA SÜREMİZ AYLIK BAZDADIR 
7/24 SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ. 
EVİNİZE YADA BULUNDUĞUNUZ HASTANEYE SERVİSİMİZ VARDIR (LÜTFEN BİLGİ ALINIZ)

 

Sağım pompaları sağım setsiz kullanılamaz.
Kiralamalarda her anneye hijyen açısından kendine ait sağım setini alması tavsiye edilir.

İSTEĞE GÖRE KİRA SÜRELERİ UZATILABİLİR

Hamilelik süresince vücutta meydana gelen hormonal değişiklikler, anne memesini süt üretecek şekilde hazırlamaktadır.Doğum yapan her anne anne sütü verebilme , sadece anne sütü ile bebeğini besleyebilme özelliğine sahiptir. Bu nedenle anne, doğumdan hemen sonra en kısa sürede bebeğini emzirmeye başlamalı , bebek sık sık anne göğsüne alınmalıdır.

 

Özellikle sezeryan doğum sonralarında yaşanabilen anne sütünün salgılanmaya başlaması gecikebilir ve annede süt yapımı yetersiz düzeyde kalabilir.Sonucunda bebeğe istenmese de formül süt ve benzeri sıvılar verilme gereği duyulabilir. Bu durumu önlemek sağlık personelinin konusu olup pek çok hastanede bu doğrultuda önemli çabalar gösterilmektedir.

Firmamızın hastanelerde bulunan elektrikli anne sütü sağım pompalarının bebeğin anne sütü dışında başka bir gıda ile beslenmesini engelleyici önemli bir desteği vardır. Böylelikle elektrikli anne sütü sağım pompalarımız anneye yardım elini doğum yaptığı hastanede uzatmaktadır.

Emzirmeye engel oluşturduğu düşünülen durumlar sonucunda pek çok anne anne sütünü bebeğinden mahrum bırakmakta ve bebek beslenmesinde tıbbın tartışmasız öngördüğü anne sütü ile bebeğini besleyememektedir. Oysa ilk 6 ay bebeğe su dahi verilmeden SADECE ANNE SÜTÜ ile beslenmesi esas olmalıdır. ANNE SÜTÜ İLE BESLENMEK HER BEBEĞİN ONU VERMEK DE HER ANNENİN EN DOĞAL HAKKIDIR! Firmamız bu anlayış ile hizmet ile elektrikli anne sütü sağım pompalarını annelere ulaştırmakta ve anne sütü danışmanlığı hizmeti vermektedir.

Emzirmeye ara verildiği dönemlerde, emzirmenin daha sonra da devam edebilmesi ve bu sürede de bebeğin sadece anne sütü ile beslenmesini sağlamak için doğru bir sağım tekniği gerekmektedir.Anne sütünün devamı ve sürekliliği için göğsün belli aralıklar ile % 100 boşaltılması zorunludur.

 

Kiralama Süreleri

Minimum  4 haftadır.

Kiralama hizmetleri ofislerimizden elden ürün teslimi ile yapılmaktadır. Ankara içinde pompalarımız adrese teslim istendiğinde yol ücreti semte göre ayrıca talep edilir.Kiralama hizmeti verilen her anneye, anne sütü danışmanlarımız tarafından genel ve annenin durumuna özel anne sütü ve emzirme bilgileri verilmektedir.

Başarılı bir emzirme için her annenin emzirme tekniği hakkında bilgilenmesi, kendisine güvenmesi ve anne sütü vermede istekli olması şarttır.

 
 
Site Haritası