• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
İLHAN MEDİKAL
ANKARA
MEDİKAL ÜRÜN KİRALAMADA TEK ADRES

Hastane Tipi Süt Pompaları, Hasta Karyolası,Tekerlekli Sandalye, Oksijen Konsantratörleri, Havalı Yatak İhtiyaçlarınızda Kiralama Hizmetimiz İle Ekonomik Çözümlerle Yanınızdayız.
0312 312 51 88 - 0541 671 49 02





     CANPED EMİCİ KÜLOT HASTA BEZLERİ

   
Ürün Özellikleri
KÜLOT TARZI HASTA BEZLERİ MEDİUM VE LARGE EBATLARDA
        Detaylar
 
 
Detaylar

CANPED

EMİCİ KÜLOT

HASTA BEZLERİ

KÜLOT BİÇİMİNDE HASTA BEZİ

Canped Emici Külot ile Hareket Özgürlüğü

Yıllardır yetişkin hasta bezinde en çok tercih edilen marka olan Canped, yeni ürünü Emici Külot ile iç çamaşırınız kadar rahat bir kullanım ve istediğiniz gibi hareket edebilme özgürlüğü sağlıyor…

Diğer hasta bezlerinden farklı olarak, ekstra çamaşır giyme ihtiyacı gerektirmeyen Canped Emici Külot, pratik kullanımı ile yalnızca yatan hastalar tarafından değil, hareket halindeki hastaların da kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Yumuşak tekstil yüzeyi sayesinde gerçek iç çamaşırı konforu sağlayan Emici Külot, diğer Canped hasta bezlerinde olduğu gibi ıslaklık göstergelidir. Kullanım sonrasında, yanlarda bulunan dikişli kısımlardan kolayca yırtılıp çıkarılarak atılmalıdır. Cilde uygunluğu dermatolojik testlerle onaylanan yeni nesil hasta bezi Emici Külot, hem kadın hem de erkek hastalar tarafından güvenle kullanılabilir.

 
 
Site Haritası